Hva vi bruker og
hva vi velger å ikke bruke

A Dog Says Woof ble skapt av vårt eget søk etter den rette pleien for pels og hud til våre egne hunder. Mange pels- og hudproblemer oppstår ved bruk av produkter som ikke inneholder de rette ingrediensene eller ved bruk av feil produkter. Våre shampoer skiller seg fra din egen på mange områder. For det første er ph-verdien justert til hundens hud. Ph-verdien til hundens hud er høyere (gjennomsnittelig 7,4) enn ph-verdien på din egen hud (ph 5,3). Vi kombinerer de beste ingrediensene sammen med en god dose kjærlighet, slik at vi kan tilby velvære til både hund og eier

Paraben- og phenoxyethanolfri

Vi bruker ikke parabener eller phenoxyethanol i våre produkter. Disse konserveringsmidlene har en negativ effekt på helsen og kan forstyrre hormonene hos både dyr og mennesker.

Silikonfri

For å unngå at hunden får i seg skadelige ingredienser når den vasker pelsen, inneholder ingen av våre produkter silikoner. Et silikonfritt produkt holder pelsen frisk og ren lengre, og reduserer risikoen for hypersensitivitet og hudirritasjoner.

100% vegansk & ikke testet på dyr

På grunn av vår kjærlighet for dyr, inneholder ingen av våre produkter ingredienser fra døde dyr (vega kosmetikk) eller andre dyr (vegansk kosmetikk). Produktene er heller ikke testet på dyr.

Add to cart